top of page

/

ELEMENT

REISNER

VANAST öökapist UUS paari tunni ja 7 EUROGA!

Ilus kodu teeb seal elavad inimesed õnnelikumaks.Teiste kodude atraktiivsemaks muutmise kõrval tundsin järsku, et ka minu kodu vajaks väikest vaheldust. Olen elanud oma korteris tänaseks juba kolm aastat ja jätkuvalt on kõik samasugune nagu sinna kolides .. beež. New year, new me sai sel aastal hoopis mu kodu motoks, sest et juba aasta esimesel nädalavahetusel otsustasin päeva pealt, et on aeg magamistuba värskendada.

Muuhulgas tegid muutuse läbi ka mu paari aasta vanused öökapid (Aatrium, hind 60€/tk).

Igapäevaselt hoidsin seal peal vaasi lilledega (H&M, Jysk), paari raamatut ja lõhnaküünalt (H&M).

Mööbli värvimine oli kokkuvõttes palju lihtsam, kui ma ootasin - kõige raskem osa oli oodata kihtide kuivamist, sest et mõtted lõpptulemusest tekitasid nii suurt elevust!

Soovitatakse lasta kihtidel siiski 24h kuivada, aga minu kärsitu meel pani paari tunni jooksul kaks kihti peale ära ja enne dekoratsioonide lisamist lasin neil öö läbi kuivada.

Krauta värvispetsialist soovitas Sadolini Master novus värvi ja sel teemal ma temaga kindlasti vaielda ei saa, nii et see sama värv täiesti tavalises valges toonis tuli minuga koju kaasa. Ostsin 1L purgi (hind 9,60€).

Liitrist värvist kulus kahe öökapi värvimiseks ära vähem kui pool.

Minu kindel plaan oli kapikestele panna külge ka nupud.

Kuna tegu oli mu enda koduga, siis sain teha veidi julgema sammu ja tellisin endale Aliexpressist hõbedased lõvi pea kujulised nupud (https://www.aliexpress.com/item/6Pcs-Antique-Brass-Vintage-Bronze-Metal-Lion-Head-Furniture-Door-Cabinet-Dresser-Drawer-Pull-Handle-Knob/32369608259.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.R4AXNe)

6 kapinuppu maksid vaid 5,14€ ja nende monteerimine on igaühele jõukohane.

Isikupäratust kapist oli mõne tunni ja väga vähese vaeva möödudes saanud valge hõbestaste lõvinuppudega ainulaadne öökapike. Viimase lihvi jaoks oli vaja veel paari detaili - rohelisest klaasist vaas (H&M 9,99€/tk), lõhnaküünal (H&M 4,99€) ja kunstlilled (aliexpress 8,44€/5 lille).

Kulusid kokku lüües sain summaks 56,39€, mis teeb ühe kapi kohta koos dekoratsioonidega ainult 28,2€ (!!!) + värvi jäi ka tulevasteks rebi-kleebi-lõika projektideks üle.

Dekoratsioone arvestamata olid kulutused 14,74€ (ühe kapi kohta 7,4€) ja kappidel on täiesti uus nägu!

Kui tihti teed enda kodus ümbermuudatusi - värvid seinu, tõstad mööblit ümber, vahetad tapeeti?

RECENT POST
bottom of page