top of page

/

ELEMENT

REISNER

VAATA! Kuidas mõjus sellele kodule lavastamine?

Hiljuti oli mul väga meeldiv koostöö maakleriga, kes soovis enda kliendile pakkuda parimat teenust ja pöördus Reisner Elemendi poole, et teha kodule terviklik lavastamine ja kvaliteetsed kinnisvarafotod.

Nüüd on aeg see kaunis muutus ka Teie ette tuua!

Nagu ikka, kasutasin ära võimalikult palju juba olemas olevat ning lihtsate nippide ja detailidega suunasin tähelepanu kodu tugevustele.

Töö protsess algab alati objekti üle vaatamise ja omanikuga võimaluste arutamisega, millele järgneb värviskeemi valimine. Selle juures tuleb kindlasti arvestada asju, mille muutmine oleks aja- ja rahakulukas. Minu esmaseks fookuspunktiks jäi elutoas olev punaste lilledega tapeet ja punaste lilledega söögitoolid.

NÕUANNE: Kui kasutatud on juba ühte väga tugevat värvi, siis teised toonid võiksid jääda pigem tagasihoidlikuks. Sama põhimõte kehtib ka mustrite kohta.

Kodu lavastamise protsess objektil algab kõige üleliigse silma alt ära panemisega. See võib tunduda koduomanikele tihtipeale ebavajalik või keeruline, aga tegelikult on tegu just kõige olulisema sammuga - ja see on tegelikult kõigile väga jõukohane!

Magamistoas tasub silmas pidada, et voodi oleks laitmatus korras. Kunagi ei tasu alahinnata ka dekoratiivpatjade jõudu. Need on üks kõige lihtsamaid ja odavamaid võimalusi, kuidas siduda magamistuba üheks kutsuvaks tervikuks.

NÕUANNE: Dekoratiivpadjad on koht, kus eksperimenteerida - kui ülejäänud magamistuba on neutraalne, siis võid värvide ja mustritega olla julge!

Erilist rõhku pööran alati ka vannitoale. Miski ei mõju seal paremini kui puhtad valged rätikud. Iga vannituba muutub kohe koduotsija silmis tunduvalt väärtuslikumaks, kui see on korralikult koristatud, meeldiva lõhnaga ja valgete detailidega.

Vaadates neid enne ja pärast pilte - kumbade piltidega kuulutuse avaksid (kui hind on sama) ja kumba läheksid tõenäolisemalt kohale vaatama?

RECENT POST
bottom of page