top of page

/

ELEMENT

REISNER

Ühe nädalavahetusega magamistoale uus nägu? Täiesti võimalik!

Neile, kes on siin juba mõnda aega silma peal hoidnud, ei tule üllatusena, et magamistoad on minu vaieldamatud lemmikud.

Jätka nüüd kindlasti lugemist, kui tahad teada, kuidas toimus vaid ühe nädalavahetuseda muutus SELLEST magamistoast SELLEKS magamistoaks!

Ja äkki jääb ka mõni hea idee silma ..

Esmalt toon tähelepanu sellele, et jah, suured (ja kallimad) mööbliesemed on samad. See omakorda tähendab, et see muutus toimus tunduvalt odavamalt, kui esialgu arvata võiksid!

Kõige kardinaalsemaks muutuseks selles magamistoas oli kindlasti tumeroheline sein. Varasemalt olid kõik toa seinad aastaid olnud beežid. Tihti kardetakse suurel pinnal tumedat värvi kasutada - eriti kui ruum ei ole eriti suur. Tegelikult muudab valgusallikast (aken) kõige kaugemal oleva seina tumedaks värvimine ruumi visuaalselt suuremaks, muutes tagumise seina justkui sügavamaks ja kaugemal olevaks.

Kuna beež enam tumerohelisega väga hästi kokku ei sobinud, siis vajasid värvimist ka teised toa seinad ja valitud sai külma alatooniga helehall.

PS! Poes heledat värvi valides võrdle neid valgega - mis silmaga võib tunduda väga hele võib tegelikult valgega võrreldes olla ikkagi päris tugev toon.

Värvimise ajakulu: 2 õhtut umbes 6 tundi (kokku 3 kihti värvi kõigile seintele)

Värvimise koguseline kulu: tumerohelist värvi 1L, helehalli värvi 2,5L

Värvimise rahaline kulu: helehall 20€ (4,8L), tumeroheline 9€ (2,5L)

Järgmisena said uue kuue öökapid. Nende kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

Suuremate muudatustega valmis - vaja veel ainult dekoratsioone. Tänu tumerohelisele seinale ei olnud valik väga keeruline. Et tumeroheline liiga süngeks ei muutuks, siis lisaks rohelistele patjadele ja lillevaasidele lisasin ka heledaid ja münditooni patju ning kirsiks tordile valged pojengid.

Öökapil olevate dekoratsioonide hinnad ja päritolu taas SIIN.

Padjad on pärit kõik H&Mist - sisude hinnad jäävad vahemikku 5,99€-7,99€ ja padjakatete hinnad 4,99€-14,99€.

PS! Tasub pilk heita ka allahindluses olevatele toodetele - musta pehme pleedi leidsin vaid 10€ga!

Viimaseks detailiks toas jäid kardinad. Varasemad pimendavad tumepunased kardinad olid küll meie valgetel suvehommikutel suurepärased, kuid muul ajal muutsid toa tõeliseks koopaks.

Et muuta tuba veelgi suuremaks ja valgemaks, siis uued kardinad said õhukesed ja valged, kinnitatud lakke paigaldatud siinidele.

PS! Laesiinidel olevad kardinad loovad illusiooni suurematest akendest!

Siini hind (koos kinnitustega): 20€

Kardinamaterjali hind: 50€

Kui ka Sina oled mõnest oma toast tüdinenud, aga ei tea täpselt, kuidas edasi minna ja soodsalt muutusi luua, siis võta julgelt ühendust liis@reisnerelement.ee või +372 578 262 87.

RECENT POST
bottom of page