top of page

/

ELEMENT

REISNER

5 väikest detaili, mis elavdavad Su kodu müüki

Kodu ostmine on paljude jaoks ilmselt elu kõige suurem tehing. Selle tõttu ei saa ostjad endale lubada millestki mööda vaatamist. Kodu kiiresti ja hea hinnaga müümise võti on alati detailides.

Siin on viis väikest detaili, mida ostjad kindlasti märkavad. Tegele nendega õigesti ja nad tõstavad Su kinnisvara “must have” staatusesse.

1.Esik. See peaks olema kutsuv, see peaks olema soe ja see peaks olema meedejääv. Kui Sa tahaksid ise oma esikut pidevalt imetlemas käia, siis oled midagi õigesti teinud!

2.Puhtus. Sellest ei saa üle ega ümber! Puhtus või selle puudumine võivad saada tehinguni jõudmisele saatuslikuks. Keegi ei taha osta kodu, mis tundub räpane. Põhjaliku puhastuse saad teha ise või veel lihtsam - palgata ühekordse koristaja, kes Su kodu läikima lööb.

3.Lõhn. Lõhnast oleme juba varasemalt põhjalikult rääkinud. Loe lõhnade kohta lähemalt SIIT.

4.Tegemata asjade nimekiri. Jah, see on see nimekiri, kus on kõik vahetamata lambipirnid, logisevad kapiuksed, tilkuvad kraanid, määrdunud värv. Nüüd on viimane aeg see nimekiri ette võtta ja teha ära kõik seal olevad asjad. Sa ju ei taha, et ostja mõtleks nende peale, mitte selle peale, kui võrratu selles kodus elada oleks.

5.Pool-tühjad kapid See on nüüd ülim nipp, mis tasub kõrva taha panna! Panipaiga- ja kapiruum on ostjatele üldiselt väga tähtis. Võta pooled asjad (mida igapäevaselt ei kasuta) enda kappidest välja - nii tunduvad kapid palju ruumikamad ja ostjale tundub automaatselt, et kui Sinu kõik asjad sinna niimoodi ära mahuvad, et ruumi veel lahedalt ülegi on, siis on panipaigad ka tema jaoks piisavad.

Rohkem nippe ja mõtteid saad, kui helistad 578 262 87 või kirjutad mulle liis@reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page