top of page

/

ELEMENT

REISNER

E - S I S E K U J U N D U S - mis see on?

E-sisekujundus on sisekujundusteenus, mis viiakse läbi virtuaalses keskkonnas. Kliendil on võimalik saada terviklik digitaalne sisekujunduslahendus, mille elluviimine on tehtud võimalikult lihtsaks.

E-sisekujundus on täiuslik lahendus neile, kes on valmis ise veidi tööd ära tegema, aga soovivad visiooniga veidi abi.

Lihtne. Kiire. Soodne. Mugav.

Kuidas kogu protsess toimub?

1. Kirjutad e-mailile liis@reisnerelement.ee , et soovid alustada e-sisekujundusega. Vastu saad küsimustiku, mille alusel saan täpsemalt aimu, millised on Sinu ootused, vajadused ja võimalused.

2. Peale vastuste saamist saad tervituspaketi, mis selgitab täpsemalt, kuidas hakkab tööprotsess välja nägema ja millised on tasud.

3. Kui Sulle kõik sobib, siis saame juba tööga alustada. Sina saadad oma ruumi(de)st fotod ja mõõtmed (selle kohta saadad samuti siis juhendi, kuidas ja mida mõõta). Kui on kuskilt Sulle silma jäänud ka pilte kodudest, mis Sulle väga meeldivad, siis need on samuti rohkem kui teretulnud.

4. Lepime kokku videokõne aja või kohtumise (kumb iganes mugavam Sulle on), et rääkida projektist ja esimestest mõtetest. Peale seda alustan disainiskeemi koostamisega.

5. Saadan Sulle disainiskeemi koos täieliku mööbli ja aksesuaaride poelistiga esimeseks ülevaatuseks.

6. Sina annad tagasisidet - ütled, mis meeldib, mis ei meeldi, mis võiks teistmoodi olla. Seejärel teeme vajalikud parandused ja saadame lõpliku disainipaketi, mille alusel on Sul väga lihtne kõik ellu viia.

7. Saad vastused kõigile jooksvatele küsimustele + nõuandeid oma kodu lõppviimistluseks.

Kindlasti on üks põhiline küsimus, mis nüüd tekib - hind?

Üldiselt on hinnakiri väga lihtne: kui on juba põhilised elemendid toas olemas (nt. seinte värv paigas/tapeedid, põrandamateralid, köögis köök sees või magamistoas voodi ja garderoobikapp valmis), siis tasu kõige ühtseks tervikuks kujundamise eest on 100€/tuba, kui on aga vaja kõik nullist planeerida siis 200€/tuba. E-sisekujundust ei pea tellima kõigile tubadele kodus vaid võib valida täpselt need, kus ise tunned, et kõige rohkem abi oleks tarvis. Tasumine toimub kahes osas - esimene osa ettemaksuna enne kujundamise alustamist. Sellega kinnitad, et oleme hinna osas kokku leppinud ja soovid saada e-sisekujundust enda soovitud ruumidele. Teine osa peale lõpliku disainipaketi saamist.

Alusta oma kodu kaunimaks muutmisega juba täna!

RECENT POST
bottom of page