top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas planeerida kodu sisustamist? Osa 5.

Paistab, et meie Eesti suvi ei taha sel aastal üldse lõppeda ja jätkub veel mõnda aega jõudsalt. Seega tahaks ju võimalikult palju seda nautida.

Vaikselt oleme sõudnud nüüd terve korteriga lõppeesmärgi poole, aga vahelduseks tundus lausa hädavajalik teha rõdu korda, et veel vähemalt kuukese saaks seal mõnusalt suveilmasid nautida.

Niisiis, meie rõdu ei ole väga suur. Küll aga on selle suureks plussiks see, et see on ruudu kujuline (vähemalt mina just sellise kujuga rõdu eelistan).

Põhiline soov oli järgimine - et oleks mõnus koht istumiseks, aga pääseks siiski ka mugavalt liikuma.

Siin on, kust ma alustasin:

Esimene asi, mille me soetasime, oli tegelikult rõdutool, mis mind inspireeris kogu rõdu ümber selle kujundama. Värvideks said kaamelitoon, must ja valge, mida jäävad rõhutama rohelised taimed.

Tooli ostsime Jyskist 69,90€.

Peale seda, kui olime mõnda aega ringi vaadanud, siis avastasime, et on väga keeruline leida just täpselt sellist (ja selliste mõõtutdega) diivanit, nagu soovisime. Mis seal ikka, võtsime kätte ja tegime ise - 30 aastat maja taga seisnud puit sai uue elu.

Diivanile tehtud kulutused:

Puidu töötlemine ja lõikamine 40€

Puidu värvimiseks vajalik 24€

Diivanipadi 24€

Padjakatte riie 9,5€

Loomulikult oli ka väike lauake, mida vastavalt vajadusele sobivasse kohta tõsta, klaasi toetamiseks oluline. Ideaalse metallist laua leidsin Aatriumist ja vaid 35€ga.

Ja mis oleks rõdu ilma küünlalaternateta?! Minu omad H&Mist 7€/tk. Jah, imeline hind - tasub alati ka allahindluste letile pilk peale visata! Küünlad Tiger 3€ tk.

Ja kui Sa oled kunagi üldse mõnda teist mu postitust näinud, siis Sa tead, et detailid loovad terviku. Meie rõdu terviku lõid:

2 suurt taime Bauhausist 49€/tk

1 väike taim Bauhausist 39€/tk

Diivanipadjad H&M 14,99€ x 2 + 19,99€ x 1

Vaip Decora 18€

Lambanahk Aatrium 49€

Kui nüüd kõik kulutused kokku lüüa, siis rõdu täieliku sisustamise peale kulus 476,5€. See on nüüd igaühe enda otsustada, kas see on mõistlik hind või mitte - kindlasti saab kõik lahendada ka odavamalt või (palju) kallimalt. Meie aga kasutame oma rõdu pea igapäevaselt ja rõõm mõnusast rõdust oli kindlasti iga senti väärt.

Kui ka Sul on rõdu või terrass, mida tahaksid veel enne suve lõppu värskendada, siis võta kindlasti ühendust liis@reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page