top of page

/

ELEMENT

REISNER

Muuda enda terrass müügiargumendiks

Meie suved on lühikesed - see ei ole kellelegi mingi üllatus. Eestlased alustavad grillihooaega kui tulevad esimesed plusskraadid - jälle fakt. Sellest peegeldub meie armastus suve ja värskes õhus aja veetmise vastu ja mis oleks selleks parem variant, kui enda isiklik mõnus terrass. Ja sellest unistavad ka paljud koduostjad. Siin Sulle 5 ideed, kuidas panna ostjad tundma, et just Sinu terrass on see, milleta nad järgmist suve veeta ei taha:

1. Hoolitse

Nüüd on õige aeg plaatide vahelt sammal eemaldada ja pottidest umbrohi välja kiskuda ja taimedelt närtsinud õied noppida. Sinu suvine pelgupaik näeb koheselt värskem ja hoolitsetum välja. Ostja tahab ju keskenduda sellele, kui mõnus terrassil aega veeta on, mitte sellele kui palju tööd sellega on.

2. Mööbel

Väliala võib mööblita tühi ja lõpetamata välja näha. Isegi väiksed lisad nagu lamamistool või lauake paari tooliga võivad luua vähese rahaga väga suure muutuse.

3. Elav tuli

Kui on vähegi võimalust, siis elav tuli toob ka Sinu rõdule/terrassile elu. Kui pole ruumi ega võimalust päris kaminaks või tuleasemeks, siis ka suured küünlad (ohutult aluste sees) loovad väga lihtsalt hubasust.

4. Taimed

Usun, et enamikele inimestele seostub värskes õhus viibimisega loodus. Ja loodusega seostuvad taimed. Ehk siinkohal on taaskord tegu soodsa võimalusega luua ostjate jaoks kiirelt vau-efekt.

5. valgustus

Ka päevasel ajal võib õige valgustus Sinu välialal luua selle emotsiooni, mis paneb ostjaid armuma. Erinevad tulukesed, 3. punktis välja toodud elav tuli, laternad - need kõik on selleks loodud!

RECENT POST
bottom of page