top of page

/

ELEMENT

REISNER

5 sisekujundustrendi, mida aastasse 2020 kaasa võtta!

Peatselt on aeg ära saata käesolev aasta ning astuda uute eesmärkide ja unistustega uude tähendusrikka numbriga aastasse 2020 .

Mida toob see aasta sisustusmaastikule? Tänapäeva kiires elutempos on hea olla kursis kiirelt vahetuvate trendide ja sisustussuundadega - selleks üritame siinkohal välja tuua mõningad järgmise aasta sisekujundusalased uued suunad.

Alustame värvidest. 2020 aasta ei too palju ekstreemsust - aasta peamine moevärvid on tuttavad ja turvalised sinine ja sellele vastanduv valge. Sügavsinine ja valge mõjuvad väärikalt. Kui kohe poodi tõtata ja koduseinad siniseks värvida on sinu jaoks keeruline, siis võid mängida aksessuaaridega nagu kardinad või diivanipadjad, mõned seinapildid või vaasid. Mänguliset mõjuvad sinepikollased, mündirohelised ja ookerivärvilised detailid. Pastelsete toonide austaja võiks otsustada puudrise roosa ja sellega suurepäraselt haakuva sooja suitsuse halli kasuks.

Taaskasutus ja innovatiivsus on populaarsed teemad igas valdkonnas, nii ka sisekujunduses. Aina enam on inimeste teadvuses keskkonna säästmine, taaskasutatavate materjalide kasutamine. Tähtsaks peetakse mõtteviisi kuidas kasutada erinevaid taaskasutatavid materjale mööblis, tekstiilis.

Eestlaste jaoks on kindlasti kõige populaarsem stiil kodudes skandinaavia stiil, kus on must-valge ja minimalism esikohal. Viimaste aastate jooksul on see muutumas populaarsemaks uue nimetusega stiiliks “new nordic style”. Antud stiili defineerivad maalähedased toonid, skulputuaarsed kujud, soe atmosfäär, erinevad tekstuurid. Selle abil saame määratleda uue põhjamaise stiili ja oleme kindlad, et sellest saab tohutu sisustustrend.

More is more!

Kui eelistad julgemat, värviküllasemat välimust, siis vaata julgelt värvide poole. Mustrite, värvide ja tekstuuride segamine on siin väga soovitatav. Maksimalism paneb põnevate ja üllatavate värvidega uue rõhu eneseväljendusele.

Meil on hea meel, et siiani on in rohelisus - interjööri aitavad ilmestada erinevad toataimed, mis mõjuvad stressi maandavalt ja on silmale ilusad vaadata. 2020. aastal on populaarne kasutada kodus abstraktset kunsti nii seinamaalidel, diivanipatjadel, linikutel jne. Oma isiklukuks lemmikuks pean ajatut klassikat marmorit, mis on eriti omanäoline värvlise lahenduse kujutamisel.

Kui saame sulle 2020 trendide koju sobitamisel abiks olla, siis ühendust saad võtta liis@reisnerelement.ee.

RECENT POST
bottom of page