top of page

/

ELEMENT

REISNER

Uuel aastal uue hooga!

Meie oleme Liis ja Emilia ...

Me usume, et iga inimene on väärt ilusat ja hubast kodu, kus tunda end hästi ja turvaliselt - see võiks olla kättesaadav ja taskukohane igaühele.

Eelmise, 2019. aasta jooksul võtsime ette ja viisime lõpule mitmeid projekte - näiteks dekoreerisime hotell Ibise fuajee, seadsime jõulurüüsse restoran Ribe, kujundasime eraklientide kodusid, kui ka teigime kodulavastamist uusarendustesse.

Kogusime palju häid kogemusi ning hulgaliselt disaininippe.

Nüüd, uue aasta alguses, oleme innukalt valmis uuteks väljakutseteks ja võimalusteks.

Siinkohal toome välja teenused, mida pakume:

-Avalike ruumide dekoreerimine ning sisustamine (restoranid, kohvikud, vaateaknad) ka vastavalt hooajale (jõulud, sõbrapäev jms).

-Kodu lavastamine:

Kliendi soovi korral müüa või korterit/maja üürile anda, aitame meie kinnisvara muuta pilkupüüdvaks, et tulemus oleks võimalikult efektiivne ning kiire. Praktika on näidanud, et kodu lavastamine meelitab ligi palju potentsiaalseid kliente ja tõenäosus kiiresti ja hea hinnaga lepingule alla kirjutada, on suurem.

-Eraisikutest klientide kodude disanimine:

Pakume nii täis- kui ka osalisi lahendusi ruumide sisustamiseks vastavalt kliendi soovidele. Tahaksid teada, milliseid viimistlusmaterjale võiksid kasutada? Milliseid valguslahendusi kasutada, et saavutada hubane kuid funktsionaalne tulemus? Ei tea, kuidas siduda kodu ühtseks tervikuks? Tahad soodsalt kodu värskendada? Ehitad maja ja vajad terviklahendust?

Kui tundsid ennast ära küsimas ükskõik millist sisekujundusalast küsimust, siis oled õiges kohas!

Vajaduse korral pakume teenust ka digitaalsel kujul.

-Eritellimusmööbli projekteerimine:

Kui te pole sisustuspoodidest leinud oma kodule ideaalset lahendust, siis aitame meie projekteerida teile vastava mööbli, mis sobiks just teie koju ja oleks võimalikult praktiline.

Võta meiega ühendust ja leiame kõige sobivama lahenduse teie soovide täitmiseks.

liis@reisnerelement.ee või 57826287

Sisustamiseni!

RECENT POST
bottom of page