top of page

/

ELEMENT

REISNER

Suured väiksed toad

See, et teie kodus on väikesed toad, ei tähenda, et need ei võiks suured tunduda. Toome teile välja lihtsad trikid, mille abil saate muuta mis tahes ruumi visuaalselt suuremaks. Need näpunäited sobivad ideaalselt ka neile, kes soovivad oma kodu müüa või üürile anda.

Puhtus.

Õhuline, puhas ruum tundub alati silmale suurem, kui tolmune ja umbne tuba. Seetõttu pidage silmas põhjalikku puhastustööd, pühkides tolmu ka tähelepanuta jäänud piirkondadest, näiteks nurkadest, ventilaatoritest ja valgustitelt, mööbli- ja riiulipealsetelt. Igasugused plekid vaipadel, seintel või mustus ja tolm tõmbavad silma avatud ruumist eemale. Avage aknad ja laske sisse värsket õhku! 🌿

Peeglid.

See on vana hea klassikaline trikk, mis töötab väga hästi. Kuna peeglid peegeldavad valgust ja pilte, loovad need illusiooni suuremast ruumist. Esiteks veenduge, et vannitoas oleks suur peegel, sest see on tõenäoliselt maja väikseim ruum. Soovitame paigutada ühe ka magamistuppa, näiteks kummuti kohale. Alternatiivina lisage üks elu- või söögituppa, kui peegel selle ruumiga sobitub. Peeglid esikus on väga praktilised aksessuaarid. Kuid ärge riputage peeglit ka igasse tuppa, leidke endale sobivaimad variandid.

Raamatud.

Raamaturiiulitel asetage alla poole suuremad ja tumedamad ning kõrgemale väiksemad, heledamad raamatud. See on lihtne trikk, mis viib raskuse põhja, jättes ülaosa avatumaks ja kergemaks. Ärge raamatute ja muude dekoratiivesemetega üle pingutage, muidu jääb üldmulje kohmetu ja korrapäratu ja see saadab visuaalse sõnumi, et selles kodus pole piisavalt ruumi.

Funktisionaalsus.

Otsige mööblit, mis teenib mitut eesmärki. See, et mööblitükki müüakse ühe kindla otstarbega, ei tähenda, et seda ei saaks kasutada ka millegi muu jaoks. Raamaturiiul võib televiisori lauana kasutust leida, tumbat saab kasutada lauana jne. Varjatud panipaigaga mööbel on samuti hea lahendus, kuna see aitab hoida teie kodu korras ja vältida visuaalset segadust.

Suur mööbel.

On levinud ekslik arvamus, et väikeses ruumis peaksite kasutama ainult väiksemat mööblit. Tegelikkuses aga teie elutoa suur diivan tõmbab laiemale detailile tähelepanu, luues illusiooni suuremast ruumist.

Küll aga ärge kindlasti lisage mitut suurt mööblieset. Oluline on valida ainult üks ja lisada selle ümber ainult vajalikud asjad.

Õhulisus.

Lisage oma mööblile jalad.

Tõstes mööbel maapinnalt kõrgemale, muudab see ruumi avatumaks ja õhulisemaks.

Kunst.

Statement maalid on suurepärane viis, kuidas muuta tuba suuremaks. Väljaütlemiskunst on just see, kuidas see kõlab… suur kunst, mis tõesti ruumis avalduse teeb. See annab pilgu kuskile keskenduda ning maal seinal on huvitav ja ahvatlev. Kunsti lisamine seintele ei lisa ruumi mitte ainult iseloomu, vaid muudab selle ka suuremaks.

Valgus.

Kerige üles oma rulood ja laske looduslik valgus sisse! Loodusliku valguse rõhutamine muudab väikeses ruumis tohutult palju. Päike valgustab ka värvilahendusi, mis aitab toa suurendamisele suuresti kaasa.

Kardinad.

Ärge riputage kardinaid aknaraami ülaossa. Selleks, et teie ruum tõesti suurem välja näeks, riputage kardinad lakke. See lihtne trikk aitab näiliselt ruumi kõrgust pikendada. Ostke kindlasti õige pikkusega kardinad, sest soovitavalt võiks kangas rippuda põrandani välja. Lisaks proovige leida oma seintega sama või väga sarnast värvi kardinad. See võimaldab kardinatel sulanduda seina, lisades küll ruumi teatud tekstuuri, kuid lisamata värvi ja / või mustrit.

Kui kõik see veidi keeruline tundub, siis tuleme hea meelega appi! Helista või kirjuta 57826287 või liis@reisnerelement.ee

Loodame, et need näpunäited aitavad teie tubadel end tunda ja välja näha suuremana, kui nad tegelikkuses on!

RECENT POST
bottom of page