top of page

/

ELEMENT

REISNER

8 nippi suurepäraseks kodukontoriks

Praegusel äreval ajal võib töö tegemine pisut häiritud olla. Paljud on end sisse seadnud kodusele töörežiimile ja arvasime, et oleks sobiv aeg jagada näpunäiteid selle kohta, kuidas kodukontor enda jaoks inspireerivaks ja motiveerivaks muuta. Kodus töötamine on paras väljakutse ja vajab tugevat enesedistsipliini, aga järgnevate soovitustega saab kodus töötamise aja enda jaoks mugavamaks ja produktiivsemaks muuta.

Asukoht

Esimene - ja tõenäoliselt kõige olulisem asi, mida kodukontori kujundamisel mõelda tuleks, on see, kus teie kodukontor asuma peaks. Arvestage oma tööstiili ja töö olemusega, samuti inimeste vajadustega, kellega koos elate. Otsi koht, kus on hea loomulik valgus.

Looge eraldi kontoriruum

Kui teil on vähegi võimalust ja ruumi, leidke kontori jaoks eraldi tuba. Diivanil põlve otsas töötamine pole mitte ainult ebamugav, vaid seal olles on suur tõenäosus olla vähem produktiivne. Kui teil on võimalus, hankige kirjutuslaud ja kasutage seda ainult tööks.

Mugav töötool

Kui kodukontoris teete sarnaselt tavapärase kontoriga kaheksa tundi päevas tööd, tasub kindlasti soetada korralik töötool koos kõigi oluliste lisadega – käetugede, reguleeritava kõrguse ja seljatoega ning kehaga kaasa liikuva istemehhanismidega.

Õige töölaud

Kodukontoriks parima laua valimisel tuleb arvestada sellega, kui palju ruumi teil toas on. Töölaud peab olema piisavalt suur, et mahutada sülearvuti või lauaarvuti, andes samas ruumi märkmete tegemiseks või pabermajanduse sorteerimiseks.

Mõnel töölaual on käepärased kaablikõrid, mis hoiavad juhtmete sasipuntra kenasti eemal.

Naturaalne valgus

Parim viis luua terve ja stressivaba õhkkond on leida oma kodus koht, kuhu paistab naturaalne valgus: suured aknad või klaasuksed on parimad lahendused kuidas oma tuju ja produktiivsust tööd tehes üleval hoida.

Pimedal ajal töötades on oluline, et töökoht oleks hästi valgustatud. Ebapiisav või vale valgus tekitab stressi ja väsitab silmi.

Tooge tuppa taimed

Rohedisain aitab täita ruumi looduse elementide ja hubasusega.

Hoidke taim kindlasti hea tervise juures, kuna surnud või surev taim võib olla pigem otsese tähelepanu hajutamine.

Korrastatus

Heaks töövõimekuseks ja keskendumiseks on vajalik puhtus ja organiseeritus.

Segadus häirib kodukontoris tähelepanu. Veenduge, et ruum oleks võimalikult puhas ja kõik olulised paberimajandused oleksid hõlpsasti juurdepääsetavad. Valige head hoiupaigad nagu võretahvlid, riiulid, aksessuaarid, mis on funktsionaalsed ja stiilsed ning julgustavad teid hoidma kõike seal, kus need olema peaks.

Meelespea

Teadetetahvel võib olla suurepärane viis oma eesmärkide ja saavutuste visualiseerimiseks, samuti tähtaegade ja ülesandeloendite jälgimiseks.

Teie kodukontor peaks olema ruum, kus naudite olemist ja töötamist. Koht, mis julgustab ja motiveerib teid. Nii muudab see teie jaoks kõige lihtsamaks oma kodus töörežiimi sisse- ja väljalülitamise. Tuletame meelde, et Reisner Element töötab ka virutaalselt - kui soovid nõustamist, võta ühendust liis@reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page