top of page

/

ELEMENT

REISNER

Esmamulje algab õuest

Maja või suvila müümisel on oluline juba esmamulje, mis tekib maja ette saabudes. Tutvustame Teile lihtsaid kasulikke viise, kuidas oma maja või suvilat väljast värskendada ja säravaks muuta!

1/ Puhtus puhtus puhtus!

Tundub ehk veider oma maja väljast pesema hakata, kuid survepesur vōib seintega imesid teha. Pärast suurpuhastust näeb võid Teie kodu välja näha kui uus ja värskelt värvitud.

2/ Aia korrastus

Põõsaste ja puude korrastamine, umbrohu välja tõmbamine ja taimede istutamine viivad teie aia väljanägemise järgmisele tasemele! See on suhteliselt odav, kuid raske töö, nii et olge valmis higistama!

3/ Pühkige tolmust aiatööriistad!

Taimed ja lilled lisavad kontrasti, tekstuuri ja saadavad potensiaalsetele ostjatele ilusa illusiooni oma uuest unistuste aiast. Taimed võivad esile tõsta ja rõhutada ka välimisi jooni, näiteks kõnniteed või istumisnurka, ning kujundada visuaalseid punkte, nagu aknad, verandad ja sissepääsud. Raamige oma maja esiosa viljapuude ja asaleapõõsastega, sest need on silmale ilusad ja vastupidavad! Ja ärge unustage valida taimi ja lilli selle põhjal, kui palju päikesevalgust teie aed saab, kui soovite veenduda, et teie uued sõbrad on õnnelikud ja terved!

4/ Kaunistage oma maja esist

Kodu esine ja sissepääs peaksid olema maja fookuspunktiks. Kui maja ees (või taga) on veranda, siis dekoreerige see sarnases stiilis nagu on ka teie kodu sisemus. Soovitame kasutada neutraalseid toone ning dekoratiivpatjade ja pleedidega saate tuua koju värvi ja särtsu.

5/ Ärge unustage väikseid detaile

Täiendavad elemendid, nagu teie ukselink, postkast, valgustus, lillepotid, uksekell ja maja number, lisavad teie kodu välisilmele palju stiili ja põnevust. Need väikesed muudatused tekitavad teretulnud tunde.

6/ Lisage akendele taimekastid

See on enam-vähem sama mis detailidele rõhumine (vt näpunäide nr 5), kuid väärib täiendavat tähelepanu! Me jumaldame absoluutselt võlu, mida need looduslikud korvid lisavad,! Täitke neid päikest armastavate taimede ja lilledega nagu näiteks petuuniad.

7/ Paigaldage õuevalgustid

Madalpingega õuevalgustid muudavad koduaia ja -esise hubaseks ja kutsuvaks, pakkudes samal ajal ka turvalisust. Ääristage valgustitega kõnniteed või lisage kettvalgustus puudele mõnusa atmosfääri loomiseks.

RECENT POST
bottom of page