top of page

/

ELEMENT

REISNER

Mis seal vahet on? Sisekujundus vs. kodu lavastamine.

Jah, mõlemad annavad nõu värvide kasutamise, ruumiplaneerimise ja stiili osas. Jah, mõlemad järgivad disaini põhimõtteid ja trende. Aga mis siis neil vahet on? Sa ei ole selle küsimusega kindlasti üksi.


Ilma pika jututa - sisekujundus muudab Sinu kinnisvara Sinu koduks, kodu lavastamine muudab selle ostja koduks.


Veidi pikema jutuga - kodu lavastamine on osa müügistrateegiast. Kui sisekujunduse juures arvestatakse ainult selle kliendi personaalsete soovidega, siis kodu lavastamise eesmärk on muuta kinnisvara atraktiivselt võimalikult paljudele uue kodu otsijatele.

Sisekujundus võtab omaniku iseloomu ja tema esemed fookuseks ja ehitab eluruumi selle ümber. Lavastatud kodu on justkui kest, kus on ruumi uuele iseloomule ja kindlasti fantaasiale - ostja peab suutma ennast ette kujutada seal elamas.

Sisekujundajad panevad oma töös suurt rõhku ka funktsionaalsusele. Loomulikult on see kodu ostes väga oluline.

Dekoraator aga asetab esikohale aga visuaalse esmamulje - mis muudab müüja elu tunduvalt lihtsamaks (kui teised müüki puudutavad elemendid paigas on) - huvi kuulutuste ja kinnisvara vastu suureneb!

Eesmärk on tuua välja kõik kinnisvara parimad küljed, selles juures jäädes umbisikuliseks. Hea kodu lavastaja peab olema kursis kinnisvaraturu ja -trendidega.


Sisekujunduse puhul peab rahule jääma omanik, kodu lavastamise puhul ostja. Just tänu sellele on kodu lavastamisest kasu nii omanikele, kes soovivad enda kinnisvara ise müüa kui ka maakleritele.


Kui müüd enda kinnisvara, otsi professionaalne kodu lavastaja. Kontakti leiad SIIT ja et näha, kuidas võib ka Sinu kodu muutuda, vaata SIIA!

RECENT POST
bottom of page