top of page

/

ELEMENT

REISNER

5 lõhna, mis peletavad ostja minema

Me kõik oleme seda oma elus vähemalt korra kogenud - igal kodul on oma lõhn.

Kui head lõhnad muudavad justkui kõik ilusamaks, siis ebameeldiv lõhn kodus, mida püütakse müüa või üürile anda on absoluutne tehingutapja! Enne kui klient isegi jõuab korralikult ringi vaadata, tunneb ta sisse asutudes esimese asjana lõhna.

On aeg oma haistmismeel kriitiliselt avada ja kontrollida, eks üks neist viiest lõhnast Sinu tehingut rikkumas ei ole:

1. Toidulõhnad (eriti kala). Tänapäeval on paljudes kodudes avatud köögid, mis lasevad toidulõhnadel vabalt rännata. Kui need pole just imelised kaneelisaiad, mida klientidele pakutakse, siis viivad eelmise päeva õhtusöögi lõhnad kliendi mõtted hoopis teistele radadele, kui need peaksid olema.

2. Suits. Mitte-suitsetajale on suitsulõhnast läbi imbunud kodu väga kiire “ei”!

3. Loomad. Meie armastame oma loomi ja oleme nende lõhnaga harjunud, kuid kliendile, kellel lemmikloomi ei ole, võib see häirivalt ninna tungida.

4. Hallitus ja kopitus. Me kõik teame seda lõhna ja see seostub paratamatult mustuse ja räpasusega. Kui klient ei ole just otsimas päästmist vajavat objekti, siis tõenäoliselt on see suur tehingutapja.

5. Kemikaalid. Puhtuse lõhn on hea .. kuni see hinge kinni võtab. Puhastusvahendeid tasub kasutada mõõdukalt ja enne klientide saabumist ruumid tuulutada.

Kõiki lõhnu on võimalik eemaldada või leevendada ja asendada mõne hubasust lisava lõhnaga (vanilje töötab suurepäraselt). Lase kliendi ninal teha juba pool müügitööst ära!

RECENT POST
bottom of page