top of page

/

ELEMENT

REISNER

8 projekti, mis tasuvad ennast ära

1. Köögi renoveerimine On küll inimesi, kes köögis aja veetmist ei naudi, aga isegi nemad sulavad, kui köök on up-to-date, tundub uus ja puhas.

2. Valgustus Kui Sul on lihtsa ja praktilise plafoonvalgusti asemel hoopis mõni huvitav lühter, kohtvalgustid ja meeleoluvalgustid, siis oled Sa juba võitja!

3. Kapiruum Moodsale inimesele üldiselt meeldib, kui tema asjad on silma alt ära pandud - siin tuleb appi kapiruum. Suure magamistoa asemel võid mõelda hoopis walk-in garderoobi loomisele.

4. Täispuitparkett Ma ei kahtle isegi, et Sa korraks mõtlesid, et laminaat on parem müügiargument kui täispuitparkett. Aga kas mõtlesid ka selle peale, et selle parketi värv võib suurt rolli mängida? Just! 10 aastat tagasi väga populaarne olnud kollaka/oranžiga viimistlusega parkett mõjubki täpselt nii - 10 aasta vanusena. Põranda üle lakkimine või vahetamine aitab Su kodu tuua aatasse 2019.

5. Vannituba Korista see lihtsalt ära. Ja ära vuugivahesid unusta. Ja katlakivi.

6. Sisseehitatud mööbel Siinkohal pean eriti silmas näiteks riiuleid. Just Sinu kodu jaoks ehitatud raamaturiiulid näevad kordades kvaliteetsemad ja kallimad välja, kui Ikeast toodud trendiriiul.

7. Pööning See on suunatud eriti majaomanikele - kui Sul on pööning, siis mõtle, kas saaksid selle kuidagi muuta suuremaks väärtuseks kui lihtsalt kolikamber. Kui enda pea peale ei hakka, siis heista mulle!

8. Värvi seinad ära Lihtne, aga kõige paremini toimiv asi. Väga väike kulu, mis töötab ideaalselt ka siis, kui tunned lihtsalt talvest juba väsimust ja tahad veidi värskust ellu tuua.

Kui Sa nüüd mõtled eelmainitud punktide peale ja sellele, mis Sinus hea tunde tekitab (kas teadlikult või alateadlikult), siis milline punkt Sind kõige rohkem kõnetab?

Mõned neist projektidest on veidi kallimad, teised veidi odavamad, küll aga tasuvad nad kõik ennast kindlasti ära.

RECENT POST
bottom of page