top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas planeerida kodu sisustamist? Osa 6.

Minu jaoks on magamistuba üks olulisemaid ruume kodus, kui mitte kõige olulisem. Ilus, puhas, rahulik ümbrus aitab ka paremini puhata.

Magamistoa sisustamine jääb meil kodus ilmselt tegelikult kõige viimaseks asjaks, mis aga ei tähenda, et ma ei võiks juba kõike ära planeerida (ja lõpuks hoopis teistmoodi teha).

Siin on paar pilti, mis kogu magamistuba inspireerisid:

Olulised punktid mööbli osas olid:

1. Madal väga lihtne voodi, mis ei oleks täiesti vastu maad

2. Voodiga ühenduses olevad öökapid, millel oleks sahtel

3. Voodipeats paneelidest kuni laeni

4. Paneeli kõrval maast laeni peeglid

Vastavalt nendele kriteeriumitele panin meie voodi ka paberile, mille järgi on seda hiljem lihtne ellu viia.

Nüüd aga veidi lähemalt detailide juurde. Kuna paneelid ja peeglid on piisavalt pilkupüüdvad, siis teised seinad jätame neutraalseks, nagu ka ülejäänud korteris. Põrandad on naturaalsest tammepuidust.

Kardinad ulatuvad maast laeni, seinast seinani ja selleks kasutasime kahe reaga laesiini - ühel siinil õhukesed valged päevakardinad ning teisel pimendavad kerge kuldse läikega kardinad.

Kogu õmblemistöö tegin ära ise, materjali ostsin Abakhani kangapoest.

Kangast ostes arvestasin, et 50cm laiuse ala katab ära 150cm laiune. Loomulikult lõpuks poes ei pannud kanga laiust tähele ja ostsin paksemat riiet topeltkoguse - kui keegi on samast kangast kardinatest huvitatud, siis anna endast märku!

Loomulikult on magamistoas vaja ka kohta riiete hoidmiseks ja selle jaoks on meil sisseehitatud garderoobikapp, mille sisu on tänaseks kenasti olemas, uksed on aga tulevikumuusika.

Kapi ülesehituse tõttu sobivad kõige paremini 2-osas liuguksed. Uste raam ja siseraamistik (nagu vasakpoolsel pildil) tulevad matist valgest puidust ning sisse valge kõrgläikega või valge klaasuks (parempoolne pilt).

Nagu ilmselt juba aimata võib, siis magamistoas domineerivad eelkõige kuldsed ja valged toonid. Puudu on aga aksessuaarid, mis selle kõik ühtseks tervikuks muudaks. Ja loomulikult tuleb alustada lampidest!

Laelamp on juba kenasti olemas (Aliexpress - loe, kuidas sealt lampe tellida SIIT), kindlasti oleks vaja lampe ka mõlemale poole voodit. Ideaalselt sobivad kuldse jalaga laualambid (Alandeko).

Et voodist oleks igal ajal mõnus välja astuda, siis voodi alla valisin suure pehme valge vaiba (Rugvista).

Voodi vastas on võimalus teleri jaoks. Seda võimalust me aga kasutada ei soovi ja et katta pistikukohad, siis seda katma hakkavad kaks valgetes raamides pilti (Desenio).

Ja kõige olulisem - voodi ise! Kõik muidugi algab kvaliteetsetest ja mõnusatest madratsist, tekist ja patjadest, aga mitte vähemtähtsad pole ka head voodilinad. Minu valik oleks beežid satiinist linad (Zara Home). Dekoratsioonideta kahjuks samuti ei suuda ma läbi ajada - pleed (Zara Home) ja dekoratiivpadjad (Pier, H&M Home) teevad iga voodi kohaks, millele lihtsalt ei suuda vastu panna.

Ja rohkem meil vaja polegi ..

Nüüd pikisilmi ootama, millal lõpuks kõik selle ellu saan viia ja loomulikult jagan lõpptulemust ka teiega.

Kui ka Sul on magamistuba, mis ootab sisustamist või hoopis uut nägu, siis võta ühendust ja teeme ära!

liis@reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page