top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas teha uus kodu enda omaks?

Uue kodu võtmete kätte saamine ei tekita tihtipeale veel kodutunnet. Eriti kui samas kodus on juba keegi elanud, siis Sa ei taha ju tunda, et elad kellegi teise kodus. Siin on lihtsad viisid, kuidas teha kodu lihtsalt enda omaks ja tekitada kodutunne.

Värv - nii lihtne, nii odav, nii kiire. Anna seintele uue värske ilme, mis on täpselt Sinu nägu. Olgu selleks siis maalähedased või julged säravad toonid - mis iganes stiilis kodust Sa unistad, värvid on lihtne viis sellele kiiresti lähemale jõuda. Proovi ka aktsentseinas mõnda trendikat tapeeti.

Sinu lemmikasjad - kunst, väärtuslikud mööblitükid, edasi pärandatud perekonna aarded, mõnusad sussid - kõik need teevad majast kodu.

Tee oma voodi korda! - Ilusad ja kvaliteetsed voodilinad teevad voodist tõelise pelgupaiga. Isegi kui Su ülejäänud magamistuba on kaste täis, siis värskete linade vahele pugemine tekitab ikkagi mõnusa tunde.

Viis meelt - lisa oma pere pilte, lemmikraamatuid, pane mängima muusika, süüta mõned oma lemmiklõhnaga küülad, ava lemmikvein ja tähista enda uut kodu!

Kui soovid, et kodu oleks Sinu nägu, aga ei oska seda ellu viia, siis võta ühendust ja vaatame koos, kuidas teha kinnisvaraobjektist just Sinu näoga kodu!

RECENT POST
bottom of page