top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas planeerida kodu sisustamist? Osa 1

Kas planeerid oma praeguses kodus teha uuendust või on elu Sind viinud sootuks uude koju? Igal juhul P A L J U Õ N N E!

Ka mina olen jõudnud elus punkti, kus ootab ees elukoha vahetus ja sellega seoses täiesti uue kodu sisustamine. Just selle pärast otsustasin jagada ka teiega meie teekonda uue kodu sisustamisel. Kindlasti leiad kasulikke mõtteid ka endale.

Usun, et enamus inimesi soovivad endale luua isikupärase ja tervikliku kodu, millega ka aastate pärast rahul ollakse. Aga kust pihta hakata?

Mitte, et ma seda iga päev ei teeks, aga jälle kord hakkasin pihta kõigepealt Pinterestist. Seal võib näha suhtelistelt igat stiili, kõigis erinevates maailma värvides kodusid ja üsna kiirelt saab selgeks, mis meeldib kõige rohkem.

PANE TÄHELE! Kindlasti tasub arvestada ka sellega, kus kohas Su kodu asukoha ja välise stiiliga - maamajas võib modernne stiil veidi vastuoluline tunduda.

Meie leidsime enda unistuste kodu modernses mereäärses arenduses, mis jättis siiski üsna palju erinevaid variante edasi liikumiseks. Lahendus - Pinteresti abiga panin kokku kolm erinevat stilistikat koos värviskeemidega ja kolme konkreetse visuaali vahel valimine oli juba tunduvalt lihtsam.

Millist nendest valikutest eelistaksid Sina?

Et Sa järgmiseid osasid maha ei magaks, siis hoia silma peal nii meie Facebookil Reisner Element, instagramil @reisnerelement ja kindlasti ka kodulehel www.reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page