top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas dekoreerida kohvilauda?

Kohvilaud on palju enamat kui lihtsalt laud, kuhu oma armas kohvikruus panna. Nõus? Minu jaoks on see väike saar elutoas, kus väljendada oma stiili ja hetkemeeleolu, saada inspiratsiooni, lõõgastuda või unistada.

Diivani-, kohvilaua dekoreerimine on kui omaette kunst. On oluline, et laud näeks välja hea, sest ta asub üldiselt toa kõige kesksemas kohas, kuid samal ajal on tähtis, et ta oleks ka otstarbekas ja funktsionaalne.

Õige kohvilaua valimine

Esimese asjana tuleb leida endale õige ja sobiv kohvilaud. See võib mõnikord osutuda väljakutsuvaks, ehkki see ei pea nii olema! Minu nōuanne oleks valida laud, mis kajastaks ülejäänud kodu interjööri ning selle põhjal edasi tegutseda. Näiteks IKEA, Zara Home ja Aatrium pakuvad laias valikus ja erinevad hinnaklassis inspireerivat mööblit.

Samuti soovitan investeerida millegisse ajatusse, kuna saate kohvilaua üldist meeleolu värskendada trendikate ja šikkide dekoratsioonidega. Nii ei pea te oma kohvilauda iga aasta tagant koos muutuvate trendidega välja vahetama.

Alustagem vundamendist

Kodukaubad nagu kohvialused, marmorist või klaasist kandikud ja ikoonilised raamatud nagu Tom Ford “Tom Ford” või Christian Dior “The Little Dictionary of Fashion” - kōik need lisavad struktuuri ja annavad ideaalse aluse luksuslikule ja stiilsele interjöörile

Varieeruvad kõrgused

Lisage lauale kõrge ja kitsas vaas ning madal ja lai kauss. Kasutage erineva kõrgusega küünlajalgasid. Kui kõik dekoratiivesemed oleks sama kõrgusega, tunduks laud igav ja ühtlane, nii et mängige kõrgustega ja olge loomingulused!

Kiiksuga toode

Lisage lauale veel midagi, mis oleks ebatavaline vōi ebakorrapärase kujuga. Erinevad kristallid, loomakujud jms toovad tuppa iseloomu ja eripära.

Ikoonilised küünlad

Hoolikalt vaitud lõhnaküünaldel on laua kaunistamisel oluline roll. Mõned mu lemmiklõhnad on pärit Joiki, Elemis ja Elli brändidelt.

Tooge loodus tuppa

Värsked lilled ja toataimed lisavad kodule värvi ja hubasust. Kui soovite oma elutoale või kohvilauale looduslikku elementi lisada, kuid ei jaksa lilli iga nädalaselt vahetada, soovitaksin toataimi või kunstlilli.

Personaalne lähenemine

Pidage meeles: kõike, mida teete, tehke seda armastusega. Pange oma kohvilauale isiklik ese, mis pakub teile häid mälestusi ja positiivset meeleolu; selleks võib olla kas lemmik küpsised või lemmik kohvikruus. Üllatate, kuidas väike tähendusluk ese võib teie tuju igapäevaselt positiivselt häälestada!

Jaga meiega ka enda ägedat kohvilauda! Kui tunned, et mõtteid on väheks jäänud, siis oleme alati valmis aitama. Kirjuta meile kas Facebookis, Instagramis või liis@reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page