top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas planeerida kodu sisustamist? Osa 3.

Kodu jaoks on nüüd stiil valitud ja värvid valitud. Tore, aga ega see ju tegelikult meile midagi muud peale ilusa kujutluspildi ei anna. Vaja on see ellu rakendada ja hakata päriselt asju ostma!

Aga millest alustada?

1. Köögimööbel

Köögimööbel (eriti avatud köögi puhul) saab olema üks olulisemaid elemente kodus - köögis üldiselt veedetakse päris palju aega ja nii suur osa kodust jääb paratamatult silma ning seda on üsna keeruline ka vastavalt oma tujudele muuta.

Vali endale kvaliteetne köögimööbel ja pööra erilist tähelepanu välja valitud värviskeemile, et köök üksi teist laulu laulma ei jääks kui ülejäänud kodu!

2. Diivan

Hea ja kvaliteetne diivan kestab aastaid. See peaks olema see koht, kust on peale tööd liiga raske püsti saada, et trenni minna - diivanisse tasub investeerida!

Värvide osas tasub jääda taaskord pigem tagasihoidlikuks - iseloomu ja tuju saad näidata suurepäraselt ka diivanipatjadega.

3. Voodi

Ideaalis võiks inimene veeta kolmandiku oma elust magades, mis tähendab päris pikka voodis veedetud aega. See on samuti üks võtmeelementidest, millesse investeerida. Olles leidnud just selle ÕIGE, saad selle ümber kujundada ülejäänud magamistoa.

Need olid kolm põhilist elementi, millele ka meie oma uues kodus esimesena tähelepanu pöörasime ja ülejäänud kodu just nende ümber ehitada plaanime. Kui Sul on jäänud kaks esimest osa vahele, siis SIIT saad lugeda kodule stiili valimise kohta ja SIIT värvide valiku kohta. Et enda kodu jaoks nõu küsida, siis võta juba täna ühendust liis@reisnerelement.ee või 578 262 87.

RECENT POST
bottom of page