top of page

/

ELEMENT

REISNER

Kuidas planeerida kodu sisustamist? Osa 2.

Loodetavasti oled Sa näinud ka “Kuidas planeerida kodu sisustamist? Osa 1”, kui ei, siis loe SIIT.

Kui kodu üldine stiil on välja valitud, siis võid kergendatult hingata - kõige keerulisem osa on nüüd möödas .. loodetavasti.

Mõne kodu puhul on võimalik muuta kõiki detaile täpselt enda maitse järgi ehk juhul kui oled enda kodu täielikult ehitamas või renoveerid mõnda vana elupinda, kus kõik vajab välja vahetamist.

Kui aga oled sellises olukorras nagu meie ehk ostate kodu, kus arendaja on juba mõned valikud Sinu eest ära teinud (põranda ja uste värv, plaadid, jne), siis tuleb värvide valikul kindlasti arvesse võtta ka neid.

Kuidas siis värve valida?

1. Arvesta juba olemasolevate värvidega, mida võiks olla 1-2. Näiteks põhiliste seinade värv, põrandate ja uste värv või kasutatud plaatide värv.

2. Valitud stiili põhjal lisa veel 1-2 värvi, mis aitavad Sinu visiooni ellu viia. Need toonid on Sinu põhitoonid, mida on mõistlik kasutada suurematel esemetel, mida on keerulisem (ja kallim) välja vahetada.

3. Vali aktsenttoon - jälgi oma südant ja vali värv, mis Sind rõõmsaks teeb ja kodule Sinu näo annab!

Aktsenttooni kasuta enamasti dekoratsioonidel - kui peaksid sellest värvist väsima, siis on lihtne midagi uut katsetada.

Meie tegime oma valiku nii:

  1. jaheda alatooniga helepruun ja õrnale soe valge (S13 ja Y1)

  2. tume hallikassinine ja tüüpiline Eesti taeva hall (V6 ja X5)

  3. aktsenttooniks must (Y7)

Et Sa järgmiseid osasid maha ei magaks, siis hoia silma peal nii meie Facebookil Reisner Element, instagramil @reisnerelement ja kindlasti ka kodulehel www.reisnerelement.ee

RECENT POST
bottom of page