top of page

/

ELEMENT

REISNER

5 asja, mille peale ostjad minema jooksevad

Olen kokku puutunud paljude müüjatega, kellel on suhtumine "las uus omanik teeb korda". Kahjuks võib selline suhtumine väga tugevalt mõjutada müügitulemust. Siin on 5 asja, mille peale ostjad kiirelt otsuse teevad, et tegu ei ole nende koduga. Sul on odavam veidi aega ja raha panustada ning kodu saab edukamalt müüdud!

1. Mõrad, plekid ja veekahjustused laes ja seintel. Isegi kui need jäljed tekitanud probleem on likvideeritud, siis ostja kuklas süttib automaatselt punane tuluke põlema. Pahtel ja värv on siinkohal su parimad sõbrad. (Oleneb kahjustuse ulatusest!)

2. Loomalõhnad. Selle punkti juures olen ma korduvalt peatunud - sa ise enam enda kodus tõenäoliselt loomalõhna ei tunne, aga kindlasti tunnevad seda inimesed, kes esimest korda koduga tutvuma tulevad.

3. Hallitus. Mitte ainult pole see eemaletõukav - see võib olla ka ohtlik. Ka sulle! Selle probleemiga tasub kohe tegelema hakata. Hallitavate kodude peale tormi ei joosta.

4. Välisuks ja link. Tundub nagu asi, mis kohe ei pruugi pähegi tulla, eksole? Esmamulje aga tekib juba välisukse taga - viisakas ja hoolitsetud välisuks annab indikatsiooni ja hoolitsetud kodust. Kui välisuks on määrdunud, katkine ja kole, siis on suhteliselt raske seda esmamuljet ümber lükata.

5. Plaadid (ja töötasapinnad). Eriti käib siin jutt köögist ja vannitoast. Õige aeg on võtta välja kangemad puhastusvahendid (või sooda ja äädikas) ja eemaldada kõik jäljed mustusest ja katlakivist!

Kui Sa nüüd ennast ostja kingadesse asetad - kas Sina tahaksid osta (või üürida) kodu, kus mõni ülaltoodud probleemidest esineb?

Peale nende probleemide lahendamist on õige aeg võtta ühendust kodu lavastajaga, kes aitab anda veel viimase lihvi!

RECENT POST
bottom of page