top of page

/

ELEMENT

REISNER

Üürikorteri lavastamine - mida see Sulle annab?

Isegi kui üürnikud ei otsi endale kodu ostmiseks, siis tahavad nad siiski elada puhtas ja mugavas kodus - olla uhked oma elupaiga üle. Selle tõttu jäävad esimesena portaale ja sotsiaalmeedia gruppe lapates ikka parima esmamulje jätnud elupinnad sõelale.

Mida see üürile andja jaoks tähendab?

  1. Kui Sinu kinnisvaraobjekti vaatab võimalikult palju huvilisi, siis on tõenäoline, et ka kohale vaatama tuleb palju võimalikke üürnikke, kelle seast saab omanik valida kõige sobivama.

  2. Tänu suurele huvile on võimalik küsida ka paremat hinda. Kodu lavastamise kulud on tavaliselt nii mõistlikud, et kuskil poole aastaga on tehtud kulutused ennast tagasi teeninud ja edasi saab omanik juba vaid kasu.

  3. Tühi korter ei jää kauaks seisma! Nagu ilmselt kõigile üürimisega tegelevatele omanikele on selge - tühjalt seisev korter on kulu. Maitsekas lavastamine ei jäta Sinu kinnisvara tühjalt seisma!

Kui Sa veel ikka mõtled, kas kodu lavastamine on aega, raha ja vaeva väärt, siis mul on Sulle head uudised - aja ja vaeva osa võtan hea meelega enda kanda ja kiirelt püsiva üürniku leidmine ei mõju üürileandja rahakotile kindlasti ka sugugi halvasti.

Nüüd kui tead, kuidas kodu lavastamine võib Sinu üüriärile pikas perspektiivis mõjuda, siis reaalsete tulemuste saavutamiseks vaata võta juba täna ühendust!

RECENT POST
bottom of page