top of page

/

ELEMENT

REISNER

E N N U S T U S. Kodu lavastamise trendid 2018.

Kodu lavastamist kasutatakse aina rohkem kodude potentsiaalsetele ostjatele atraktiivsemaks tegemiseks. Seda eelkõige selle pärast, et tänu lavastamisele on võimalik küsida kinnisvara eest vahel isegi kuni 15% paremat hinda ja isegi kui märgatavat võitu hinnas ei ole, siis mõjutab lavastamine ajafaktorit - lavastatud kodud jäävad vähemaks ajaks seisma!

Mida võib oodata aastalt 2018 kodu lavastamise valdkonnas?

1. Populaarsuse kasv Eestis. Nagu ka mujal maailmas - konkurents kinnisvaraturul muutub tihedamaks ja aina rohkem ja rohkem koduomanikke mõistab, et teiste seast välja paistmiseks on vaja kvaliteetseid ja hästi lavastatud fotosid, mis tõmbaksid potentsiaalsete ostjate tähelepanu. Loodetavasti astub pardale ka aina enam kinnisvaramaaklereid, kes soovivad oma klientidele pakkuda esmaklassilist teenust. Selleks ei pea loomulikult maakler enda kanda rohkem kohustusi võtma vaid saab viia kokku koduomaniku ja professionaalse kodulahavastaja.

2. Kodu lavastamise protsess ja maht varieeruvad väga suuresti, vastavalt kinnisvaraomaniku võimalustele ja soovidele. Kui enamasti on senised projektid piirdunud visuaalset müra tekitavate esemete eemaldamise, ühtse visuaali loomise ja dekoreerimisega, siis aina rohkem populaarsust kogub lavastamise teenuse kasutamist ka näiteks üürikorterite sisustamisel.

3. Üks kodu lavastamise kludreegleid on pikalt olnud neutraalsus, et meeldida võimalikult paljudele. Ostjad muutuvad aga aina trenditeadlikumaks ja see annab ka lavastajatele disaini, stiili ja värvide suhtes veidi vabamad käed.

Pildid: Pinterest

RECENT POST
bottom of page